Povestea Marianei

Mariana este o femeie puternică. Dacă o vezi nici nu îți trece prin minte că a trecut prin atît de multe încercări. Și atît de dureroase pentru sufletul, inima, dar și pentru trupul ei. Postez mai jos Povestea Marianei, o poveste care m-a impresionat foarte mult și care nădăjduiesc să fie spre întărire inimilor voastre.

Hristos a înviat!

După ce m-am căsătorit, ca orice familie, ne doream copiii.

Așa că în anul 1991 am rămas pentru prima oară însărcinată. Am mers la un control medical și mi s-a spus că totul este bine, că pot să revin peste o lună. Între timp, eu deja pierdeam sarcina și nu mai ajungeam la control. Cînd am revenit la control mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție.

A trebuit să mă întorc acasă și să aștept să pierd în mod normal sarcina, singură.

Pentru că am avut dureri foarte mari, am mers de urgență la spital și am fost curățată.

Din nefericire, această experiență dureroasă s-a repetat de încă cinci ori, în anii 1992, 1993, 1996, 1997 și 2003. Pruncii pe care i-am pierdut aveau de la 6 săptămîni pînă la 11 săptămîni (durata cea mai mare în care am fost însărcinată).

Am fost trimisă pentru investigații suplimentare la Institutul Cantacuzino și am făcut analize de specialitate. Rezultatul acestor analize a demonstat că doctorii nu știau care era cauza din care pierdeam copii.

Îmi doream atît de mult copiii, încît unde auzeam că este un doctor bun sau o clinică bună, o stațiune bună, mergeam și eu.

Acum nu mai am vîrsta la care aș putea să mai rămîn însărcinată, cu toate că îmi doresc foarte mult.

Ne doream să botezăm copii în locul celor pe care i-am piedut și pentru o vreme nu am avut pe cine să botezăm.

Însă Dumnezeu m-a binecuvîntat și în locul pruncilor pierduți mi-a dat bucuria de a mă bucura de copiii prin finii – copii duhovnicești pe care îi am și pe care îi consider copiii mei. Am 7 fini: Săndel, Daniel, Maria, Mariana, Andreea, Lidia și Mădălina.

Soțul meu a fost întotdeauna alături de mine, m-a sprijinit și a dus durerea împreună cu mine.

În încheiere, ca o mamă care și-a dorit tot timpul copiii, sfătuiesc pe orice familie tînără ca să dea naștere pruncilor pe care îi trimite Dumnezeu fără să aștepte să aibă întîi o casă, o mașină și alte lucruri și atunci cînd își doresc nu vor mai putea avea.

Cred că sunt mame care au trecut prin experiențe și mai grave decît ale mele, dar eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și că mă împac bine cu soțul meu. Acum încercăm să facem tot ce ține de noi pentru ca să ne mîntuim sufletele și să ajungem să îi întîlnim pe copii noștri în Ceruri.

Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s