Povestea lui David

In data de 4 oct 2011, puiutul nostru, David, s-a nascut la Toplita. A trait 10 zile si pe 14 oct. a murit. Chiar de Sf. Paraschiva.

S-a nascut la 35-36 sapt., a aspirat lichid amniotic si ….s-a dus. Medicii din Mures s-au straduit sa-l salveze dar nu a fost sa fie. E dureros ca un copil care se naste cu scor apgar 9 (s-a nascut cu cezariana), cu greutate 2660, care plange la nastere, care este declarat clinic sanatos, este trimis la 10 ore dupa nastere la Mures, iar dupa 10 zile moare….”Insuficienta cardio-respiratorie acuta, aspiratie de lichid amniotic si sange”.

In fiecare zi am crezut ca innebunesc. Pe parcursul sarcinii nu am avut nici o problema. Cu o zi inainte sa nasc am fost la control si medicul nu a observat nimic deosebit. Si totusi… Copilul meu a murit. L-am botezat in spital si l-am inmormantat crestineste. Preotul a facut o slujba atat de frumoasa…..pentru ingerasul meu.

Totul s-a schimbat! Am impresia ca nu e viata mea, sau ca viata mea a murit o data cu copilul meu. Mai am un copil, Darius, de 6 ani. Mi-a fost atat de greu sa-i explic ca fratiorul lui cel mult asteptat, pe care l-a vazut la spital, nu va veni acasa pentru ca Dumnezeu l-a facut ingeras. Am crezut ca suferinta mea este cea mai mare din lume, pana cand  am aflat ca sunt parinti care sufera la fel de mult sau chiar mult mai mult decat noi. Dumnezeu sa ne dea credinta si puterea de a merge mai departe! Nu mi-am dorit niciodata sa devin mama de inger. Si, totusi……Fratiorul lui il pomeneste in fiecare zi, a facut mai multe desene cu David, ingeras, sau pentru David.

Mie mi-e greu sa vorbesc despre el…..am observat ca oamenii nu inteleg, chiar evita sa discute cu mine. Chiar si cei mai apropiati!

Va multumesc, inca o data! Daca aveti timp va rog sa-i faceti si lui David o pagina….Povestea lui David! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Maria-Dumitria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s